Jotenkin outoa, mutta niin tuttua ja ihanaa taas kirjoittaa blogia. Intoa lisää se, että tietää jonkun lukevan näitä jorinoita. Päiväni vain tuntuvat liian vajailta, että voisin kertoa 100 maukasta tilannetta jokaisen päivän osalta. Haluan hidastaa ajankulkua enkä vain herätä ja mennä nukkumaan. Tuntuu, että tällä hetkellä jokaisessa päivässäni on läsnä vain nämä kaksi elementtiä.

Katsoin viime kuussa videon, joka laittoi minut pohtimaan, että mitä kaikkea tässä elämässä onkaan mahdollista tapahtua. Videolla näytettiin kuinka mies oli jumissa hississä 41 tuntia. Kun hätä iskee, niin ihminen alkaa vimmatusti etsiä pakotietä tilanteesta joka ahdistaa. Ymmärrettävää toki. Kaverini kysyi heti, että mihin tuo ihminen teki jätöksensä kun vessahätä iski. Ehkä hän oli niin vimmoissaan, että keskittyi vain pois pääsemiseen eikä vessan miettimiseen. Ja kun otetaan huomioon, että kyseessä oli mies, niin eihän mies pysty tekemään kuin yhtä asiaa kerrallaan. Jos kyseessä olisi ollut nainen niin hän olisi potenut ankaa vessahätää jo kahden tunnin jälkeen. Sellaisia ne ovat, ei pahalla. Jos joku haluaa käydä katsomassa videon niin sehän löytyy täältä .

Jotenkin yhdistäisin tämän viikkoni tuohon hissivideoon. Olen vain herännyt ja mennyt nukkumaan. Todella vajaata elämää. Jännityksen aiheena on vain se, että pystynkö elämään viikon kokonaan ajattelematta mitään. Toisaalta mieshän ei muutenkaan ajattele mitään niin eipä voi ihmeitä odottaakaan. Olen edustamani sukupuolen piirteiden keskiössä. Ollakko tästä nyt ylpeä vai hämillään.

Sukupuolten välisellä eriarvoisuudella on kauhean kiva välillä leikitellä. Mistä kaikki lähtee? Kertaus on opintojen äiti. 1. Moos. 1:27 Ja Jumala loi ihmisen kuvakseen, Jumalan kuvaksi hän hänet loi, mieheksi ja naiseksi hän loi heidät. Sitten käärme teki temput, niimpä ihmisestä tuli syntinen olento.Monien vuosisatojen jälkeen ollaan tässä tilanteessa, että piilosyrjintää tapahtuu tilanteessa kuin tilanteessa. Miten herkullista olisikaan aloittaa naispappeus tässä ja nyt. Eräiden pettymykseksi en sitä virheliikettä tee. Tiedätte kantani, eikä se ole muuttunut. Aiheessa ei ole siis mitään herkullista minun kannaltani. Mutta jälleen asiaa sivutakseni, Jumalalle olet samanarvoinen olit sitten nainen tai mies.

Noniin taas tuntuu siltä että on nukkumaanmenoaika. Päivän viimeinen ja samalla toinen rutiini on siis edessä. Palaamme taas.